GRATIS verzending vanaf € 50 in Be & NL!

BRIDAL LXRY BOXES

De trouwboxen van Bridal Lxry Boxes beschikken over een exclusieve inhoud. De zorgvuldig geselecteerde producten voor de aanstaande bruid zijn een lust voor het oog en geven je fotoshoot meer sfeer.

De boxen zijn samengesteld met mooie kanten robes, oogmaskers, ringendoosjes en meer.

We kunnen ons voorstellen dat je veel liever zelf een mooie samenstelling maakt. Dit kan uiteraard in de Bridal Boutique. Wij zorgen voor een prachtige verpakking!

Favors

Heet je gasten in stijl welkom met een welkomstbasket gevuld met heerlijke spa-producten, zoals maskertjes, waaiers en massageolie. Of bedank ze voor hun aanwezigheid tijdens jullie huwelijk met lekkernijen en een heerlijke wijn. Maak de cadeaus nog persoonlijker door bijvoorbeeld van iedere gast hun initialen te laten terugkomen in het geschenk. Ook mooi voor je ceremoniemeester, getuigen, bruidsmeisjes of dierbare. Bekijk de mogelijkheden.

For Her


Een mooi cadeau om die lieve vriendin, moeder of zus eens in het zonnetje te zetten kan met onze toegankelijke For Her collectie. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje in de Webshop waar je toffe items vindt om je huwelijksdag te verrijken. Hier vind je ambachtelijk gemaakte vowsboekjes en gastenboeken maar ook ringendoosjes, zijden linten, kimono's en de mooiste kaarsen om je trouwdag helemaal compleet te maken!

Liever een complete giftbox? Onder Shop Boxes hebben we een selectie van exclusieve giftboxes.