GRATIS verzending vanaf € 50 in Be & NL!

Style jouw bruidsfotoshoot

Creëer de perfecte uitstraling voor jouw bruidsfotoshoot met onze styling boxes. Maak met deze items perfecte foto’s voor jullie uitnodiging en geef de gasten al een idee van de romantische look van jullie bruiloft. Of gebruik de producten uit de styling box, zoals de geverfde loper waarop je het ringenschaaltje kan zetten, om jouw ringen zo stijlvol mogelijk te fotograferen.

 

Styling boxes voor fotograaf en weddingplanner
Niet alleen als bruid kun je de styling box aanschaffen om zo de perfecte bruidsfotoshoot te creëren, ook als fotograaf of weddingplanner is dit een ideale toevoeging aan je uitrusting. Hiermee maak je perfect gestylde foto’s voor ieder bruidspaar.

 

Zet je accessoires zorgvuldig op de foto
Leg ieder moment en detail vast naar aanloop van de grote dag. Jouw zorgvuldig gekozen sieraden liggen prachtig op het organisch katoenen doekje dat bij de zachte kleuren van jouw bruiloft past. Of fotografeer jouw uitnodiging als een schilderij, op een verhoging van acryl met een waxen seal voor een royale uitstraling.
Ontwerp de perfecte flatlay
Maak in een handomdraai de perfecte flatlay van jouw trouw items. De ringen in het fluwelen ringendoosje, jullie trouwgeloftes die net boven het vowsboekje uitsteken, het coupeuseschaartje en de dinerkaarsen worden van bovenaf gefotografeerd op de effen loper. Een perfect plaatje om bijvoorbeeld te delen op jouw instagram om het aftellen te beginnen.
 
Kleuren styling boxes
De styling boxes komen in drie verschillende kleuren. Wil je graag neutrale items om jouw romantische look te accentueren? Kies dan voor de ivory grey of de blush-variant. Ga voor een meer uitgesproken kleur met onze marsala kleur doos. De samenstelling van de boxen verschilt per kistje.

Inhoud van de styling boxen

  • 2 dinerkaarsen
  • Ringendoosjes of ringenschaaltje
  • Wax seals in combinatie met een ringenschaaltje
  • Set van acryl verhogers
  • Zijden lint
  • Coupeuse schaartje 
  • Handgeverfd organisch katoenen doek van 120 x 120 cm 
Ontdek meer producten in de shop die de styling van jullie bruidsfotoshoot verrijken