GRATIS verzending vanaf € 50 in Be & NL!

Style je bruiloft met de bridal boxes

De inspiratie voor Bridal Lxry Boxes kwam van de binnen- en buitenlandse bruiloften die ik al 10 jaar verzorg met Bloom Weddings & Events. Er miste nog een plek waar alle luxueuze producten samenkwamen om de aanloop naar de grote dag met de mooiste producten te stylen. Zo ontstond het unieke Bridal Lxry Boxes.

 

Netwerk
Dankzij een uitgebreid netwerk van ontwerpers en leveranciers ben jij verzekerd van de meest exclusieve persoonlijke cadeaus. Laat jouw wensen tot leven wekken door deze selecte groep en maak zo de grote dag nog specialer.

 

Ieder product heeft mijn goedkeuring
Ik heb de bridal boxes met zorg samengesteld en sta achter ieder product dat we verkopen. Bijna ieder handgemaakt product komt uit Nederland. Behalve de robes en ringendoosjes, die zijn afkomstig uit Amerika. Elk handgemaakt item is net zo uniek als jouw bruiloft.

 

Beleef jouw trouwdag opnieuw
Als je de mooiste dag uit je leven op een zondagmiddag wil herbeleven kan je de box vol herinneringen, zoals de geloftes, speeches en foto’s nog eens bekijken. Of je trekt de robe nog eens aan die je droeg terwijl je haar en make-up werd gedaan. Die prachtige herinneringen nog eens beleven, dat is het unieke effect van de bridal boxes.

 

Jouw wensen voorop
Feilloos aanvoelen wat de klant wil is voor mij heel belangrijk. Met aandacht voor details gaan we op zoek naar het perfecte cadeau, of dat nu voor jezelf is of voor je partner, dochter, zus, of vriendin.

 

Liefs, Shirley Pisano 

 Bel of mail met vragen naar +31 615077180 of info@bridallxryboxes.nl