GRATIS verzending vanaf € 50 in Be & NL!

Exclusieve bedankjes voor een unieke bruiloft

Verwen je gasten

Heet je gasten in stijl welkom met een welkomstbasket gevuld met heerlijke spa-producten, zoals maskertjes, waaiers en massageolie. Of bedank ze voor hun aanwezigheid tijdens jullie huwelijk met lekkernijen en een heerlijke wijn. Maak de cadeaus nog persoonlijker door bijvoorbeeld van iedere gast hun initialen te laten terugkomen in het geschenk. Ook mooi voor je ceremoniemeester, getuigen, bruidsmeisjes of dierbare. 

Het designproces

Neem contact op zodra jullie een beeld hebben van jullie wensen. We zullen alles, zoals het bedrag, hoe het er tot in detail uit moet zien en op welke manier het geleverd wordt, tot in de puntjes met jullie bespreken. Bekijk hieronder alle stappen die we ondernemen voor het perfecte cadeau. The sky is the limit!
 

Aanvraag

Interesse in een speciaal ontworpen cadeau voor jullie gasten, bruidsmeisjes, getuigen of ceremoniemeester? Mail ons het idee. Jullie horen zo snel mogelijk van ons.

 

Ontwerpproces

Wij hebben jullie mail ontvangen met het unieke idee. Wij nemen contact op om jullie wensen tot in detail te bespreken. Op deze manier weten we precies wat er moet gebeuren om de geschenken te ontwerpen. Na het gesprek ontvangen jullie de offerte. Zodra jullie de getekende bevestiging sturen, gaan wij van start met het ontwerpproces.
 

Goedkeuring design

Jullie keuze voor het bedankje, welkomstcadeau of ander uniek geschenk wordt ontworpen. Je ontvangt een ontwerptekening op maat naar aanleiding van het eerste gesprek. Is er iets niet in orde? Geef het aan en wij gaan er weer mee aan de slag. Wij zijn pas tevreden als jullie er gelukkig mee zijn.
 

Betaling

Zodra alles is goedgekeurd en het idee tot leven is gebracht, mailen wij de factuur. Het cadeau wordt nu samengesteld.
 

Levering

Maak je niet druk om de geschenken op de dag zelf nog naar de locatie te brengen. Wij zorgen ervoor dat alles op de gewenste locatie arriveert. Of dit nu in een hotel is waar alle gasten verblijven of de trouwlocatie in het zonovergoten Italië of in een idyllisch kasteel.
Bedenk een uniek cadeau en neem contact met ons op 
 
Neem contact op