GRATIS verzending vanaf € 50 in Be & NL!

WELKOMSTCADEAU

Wij creëeren de meest bijzondere welkomstgeschenken in de stijl van jouw bruiloft!

Verwen je gasten

Heet je gasten in stijl welkom met een welkomstbasket gevuld met heerlijke spa-producten, zoals maskertjes, waaiers en massageolie. Of bedank ze voor hun aanwezigheid tijdens jullie huwelijk met lekkernijen en een heerlijke wijn. Maak de cadeaus nog persoonlijker door bijvoorbeeld van iedere gast hun initialen te laten terugkomen in het geschenk. Ook mooi voor je ceremoniemeester, getuigen, bruidsmeisjes of dierbare. 

Heb je een mooi logo of wil je de uitstraling van je huisstijl doorvoeren? Super leuk! We gaan graag aan de slag.

Verras je klant
Bedank je nieuwe klant met een toffe giftbox als dank voor het vertrouwen in de samenwerking! De boxen kunnen volledig in de huisstijl van jouw bedrijf worden doorgevoerd!
 
Het designproces
Neem contact op zodra jullie een beeld hebben van jullie wensen. Samen zullen we op basis van jullie budget de mogelijkheden uitvoerig bespreken en ontvangen jullie een voorstel. The sky is the limit!
 
Goedkeuring design
Jullie keuze voor het bedankje, welkomstcadeau of ander uniek geschenk wordt ontworpen. Je ontvangt een ontwerptekening op maat naar aanleiding van het eerste gesprek. Is er iets niet in orde? Geef het aan en wij gaan er weer mee aan de slag. Wij zijn pas tevreden als jullie er gelukkig mee zijn.
 
Betaling
Zodra alles is goedgekeurd en het idee tot leven is gebracht, mailen wij de factuur. Het cadeau wordt nu samengesteld.
 
Levering

Maak je niet druk om de geschenken op de dag zelf nog naar de locatie te brengen. Wij zorgen ervoor dat alles op de gewenste locatie arriveert. Of dit nu in een hotel is waar alle gasten verblijven of de trouwlocatie in het zonovergoten Italië of in een idyllisch kasteel.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan snel contact op via hello@bridallxryboxes.com of bel direct +31 615077180 om de verrassende mogelijkheden te bespreken.