GRATIS verzending vanaf € 50 in Be & NL!

BRIDAL BOUTIQUE

In onze online bridal boutique stel jij een persoonlijke trouwbox samen die precies bij de sfeer van jouw bruiloft aansluit. Je stelt jouw trouwbox zelf samen met producten waar jij blij van wordt, in het gewenste kleurenpalet. 

Bekijk het brede assortiment in onze online bridal boutique

Step 1: Choose your bridal box

De fijnste cadeaus komen in een mooie verpakking. Onze Bridal Lxry Boxen van linnen zijn daarom handgemaakt en komen uit Nederland.

Maak een keuze uit een losse deksel of een box die wordt gesloten met zijden lint. Onze standaard ivoorkleurige box sluit met een magneet en knoop je dicht met een fijn zijden lint. Ons sierlijke gouden logo op de voorkant van iedere box straalt luxe uit.

Uiteraard is het ook mogelijk om deze box te personaliseren met een eigen logo of letter


Step 2: Choose your items

Nu komt het leukste gedeelte: het vullen van de bridal box.

Maak een keuze uit onze unieke producten, zoals een one of a kind handgemaakt ringenschaaltje waarop jullie trouwringen shinen tijdens de fotoshoot en waarop ze gepresenteerd worden zodra jij het jawoord geeft. Of vul de box speciaal voor jouw bruidsmeisjes met een notitieboekje waar ze alles van de dag kunnen opschrijven en geef ze allemaal hetzelfde zakdoekje waar hun initialen op geborduurd zijn.  

Go to the shop