GRATIS verzending vanaf € 50 in Be & NL!

Verzending & retourneren

Onze producten worden met veel en vaak echt ambachtswerk speciaal voor jullie gemaakt. Toch kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met de gekozen producten. Wij vragen je om direct contact op te nemen met onze klantenservice via hello@bridallxryboxes.com of bel 06-15077180. 

Wanneer mag ik mijn artikelen retourneren?

Na ontvangst van het product heb je 14 dagen de tijd om dit te retourneren, mits de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn.  We verzoeken je om ons direct een mail te sturen onder vermelding van het ordernummer en de reden waarom je het graag wilt retourneren. Je ontvangt een stoptegoed t.w.v. het aankoopbedrag.

Is het artikel beschadigd na ontvangst? Stuur ons een foto mee. 

Stuur het product terug in de originele verpakking en voeg daar het ingevuld retourformulier bij. Bij het ontstaan van schade aan het product ben je als klant verantwoordelijk voor de waardevermindering. Het is dus heel belangrijk dat je ons een foto stuurt als het artikel beschadigd is ontvangen. 

Kosten retournering

De kosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor eigen rekening. Via PostNL kan je de verzending sturen naar:

Bridal Lxry Boxes

Vlagtweddestraat 59

5036 VM Tilburg

Niet retourneren

Artikelen die speciaal voor jou gemaakt zijn mogen niet geretourneerd worden. Ook de artikelen die speciaal voor jou besteld zijn kunnen we niet retour nemen. 

Stappen voor retour

1. Stuur een mail naar hello@bridallxryboxes.com dat je de zending wilt retourneren. Je ontvangt dan een retourformulier van ons.

2. Vul het retourformulier volledig in en stuur dit mee

3. Breng het pakket naar een PostNL locatie (www.post.nl/locatiewijzer).

4. Bewaar het bewijs van je retourzending

5. Na ontvangst van je producten zullen wij de retourzending in behandeling nemen.